Hos Infuzion Massage forstår vi viktigheten av rask og pålitelig levering for kundene våre over hele verden. Derfor er vi stolte av å tilby gratis frakt for alle bestillinger over 600 NOK, uansett hvor du befinner deg. Målet vårt er å gjøre handleopplevelsen din så smidig og hyggelig som mulig. Nedenfor finner du all informasjon du trenger om vår globale leveringsprosess.

1. Globalt gratis frakt-tilbud

Alle bestillinger med en totalverdi på 600 NOK eller mer (før skatter og etter eventuelle rabatter) er kvalifisert for gratis frakt. Dette tilbudet gjelder kunder over hele verden. For bestillinger under 600 NOK gjelder vanlige fraktpriser.

2. Forsendelsesmetoder

Vi samarbeider med ledende internasjonale kurerfirmaer for å sikre pålitelig levering av bestillingene dine. Når bestillingen din er sendt, vil du motta et sporingsnummer via e-post, slik at du kan følge fremdriften til leveringen.

3. Leveringstider

For bestillinger som kvalifiserer for gratis frakt, er den estimerte leveringstiden 15-30 dager. Vær oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan variere avhengig av regionen din og andre faktorer som tollklarering, vær, helligdager og effektiviteten til kurerselskapet.

4. Ordrebehandlingstid

Vi strever etter å behandle alle bestillinger innen 1-2 virkedager. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en bekreftelses-e-post med sporingsinformasjon.

5. Tollavgifter og skatter

Vær oppmerksom på at alle tollavgifter, skatter eller gebyrer knyttet til internasjonal forsendelse er kundens ansvar. Vi anbefaler at du kontakter ditt lokale tollkontor for å avklare eventuelle kostnader.

6. Leveringsproblemer

Hvis du opplever problemer med leveringen, for eksempel en forsinket eller manglende pakke, vennligst kontakt vår kundeservice på service@https://www.infuzionmassage.com. Vi hjelper deg gjerne med å løse problemet.